Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A co když se červená na lepší časy? ... Kdo ví?! ... Ve Francii média už před několika lety popisovali město, které vzkvétá po vládou složenou z (u nás by se řeklo) komunistů a lidovců... Jak je to možné? - To nevím. - Asi to bude lidmi. ;-)

5 5
možnosti

Autore článku, asi jste ještě hodně mladý, když si myslíte, že stačí jen mrknout na placku na klopě a hned je jasné, zda jeho nositelem je člověk dobrý a čestný, anebo zda je to darebák?! :-/

5 5
možnosti

To já si nemyslím. Ve všech stranách jsou dobří i špatní lidé. Takové tendence čtu a slyším spíš od voličů levicových stran (kteří zobecňují všechny lidi z ODS,... za špatné).

2 2
možnosti

P88a89v11e50l 97S60y22c15h79a

8. 12. 2012 14:44

Tak poslouchejte líp:)

2 2
možnosti

Vzhledem k figurám a minulosti pana Sloupa či paní Baborové nebo Liškové s Vámi nesouhlasím. Když nám už začínají (pomalu) diktovat, z jakého pohledu se má o čem učit.

4 4
možnosti

A kdyby pan Sloup prohlásil, že považuje Pohraniční stráž za zločineckou organizaci, tak byste hovořil o diktátu, z jakého pohledu se má o čem učit?

5 3
možnosti

Je otázka, který názor je více objektivní. Je jasné, že ke shodě nedojdeme.

0 4
možnosti

Tady jde pouze o to, proč první názor považovat za snahu po diktování, a druhý nikoliv, respektive trochu méně? Padni komu padni.

2 1
možnosti
Foto

Dokumety a archiválie hovoří jasně Pohraniční stráž byla vycvičena k tomu, aby zabránila odchodu lidí na západ.  K zabránění útěku měla psy vycvičené k trhání lidi, ostané dráty pod proudem a po nějakou dobu zaminované pole mezi dráty. Stačí, když na školách budou  tyhle věci a budou je učit, kolik lidí bylo jimi zastřeleno už na území druhého státu a dovlečeno zpět na naše území.

2 3
možnosti

Stačí nahradit slůvko odchod slůvkem přechod sem a tam. A bude to blíže historické pravdě.

2 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1522x
- -