Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

chill

1. 3. 2012 12:22
Poslední věta

Ta posl.věta vystihuje celý článek a úroveň autora.Je potřeba nevyhazovat člověka, který něco dělá...byť s reformami, kt. nebyly prodiskutovány s těmi,jichž se přímo dotýkají.To má znamenat jako co?Že je lepší nechat tam někoho,kdo něco dělá(a třeba úplně špatně,nekoncepčně,problematice nerozumí,jde o psychologa s praxí ve vězení) a nepěstovat si tam někoho,kdo nedělá nic?Že to v minulosti vždycky tak bylo?Mě nezajímá min., mě zajímá souč.a budouc.,dle mého je nejl. mít v řízení resortu člověka, který svoje reformy připraví po nějaké debatě s partnery,umí naslouchat,je to odborník,ne dosazený jakopolitik, který má fci jenom proto, že je členem správné jakopartaje a pán z Hradu ho plácá po ramenou!Tahle vláda neumí a nechce s nikým diskutovat, ta se chová dle hesla Máme hlasy,tak nám vyližte-hlavně už včera bylo pozdě a je potřeba všechno rychle zprivatizovat!Prý reformy špatně komunik.Co třeba že jde o špatné reformy, které místo růstu a stability budou směřovat k rozpadu a recesi?

0 0
možnosti
MV

Matematik

1. 3. 2012 13:13
Re: Poslední věta

Nevím, s čím srovnaváte úroveň autora. Alespoň to podložte něčím smysluplným, než opakováním známého "tato vláda dělá všechno špatně". Je mi jedno, koho volíte. Ale upravil bych to - ne všechno, ale většinu. Alespoň na ministerstvu financí. S tím snad souhlasíte. Ale pan Dobeš má vůli něco dělat. U některých kroků nechybí jeho vůle diskutovat, ale vůle druhé strany.

Samozřejmě, že není lepší mít ministra, který něco dělá, ale špatně. Ale pan Dobeš toho tolik špatně nedělá. A několik věcí dělá správně. Ale to by se člověk musel tématu věnovat hlouběji a vše si zjistit. Vy si to asi zjišťujete z médií. Ty podávají, jak známo, zkreslené informace.

Ale uznávám, je jednoduché napsat do diskuze, že úroveň autora je bídná. To člověk s úrovní nenapíše, radši jenom napíše svůj názor. o úrovni se zmiňuje pouze ten (a shazuje ji), kdo ji sám moc velkou asi nemá). Ale možná se to zlepší.

1 0
možnosti

jrc

1. 3. 2012 10:52
Dobrý článek!

Oprávněné protesty!

Dobeš nepotřebuje vyhodit,

ale pouze probudit, aby pochopil, že se to musí udělat jinak!

Je na vás, aby jste mu to vysvětlili!

Začali jste dobře, vydržte!!R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 30
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1522x
- -